Jeg bider negle, hvordan stopper jeg min neglebidning? Neglebider eller neglebidning kan tit afhjælpes med hypnose. Terapi via hypnose (hypnoterapi) kan være en særdeles virkningsfuld måde at få såvel voksne som børn til at holde op med at bide negle på.

Om sindets funktioner

Det bevidste sind ville bryde sammen under arbejds-presset, hvis det skulle rumme alle de informationer, som vi er i besiddelse af.

 

Derfor flyttes der hele tiden informationer mellem underbevidstheden og bevidstheden.

Selvhypnose

Vidste du, at tilstanden, lige inden du sover, er velegnet til at stille sig selv gode forslag?

 

Fortæl dig selv følgende hver aften - lige inden du sover: "For hver dag der går føler jeg mindre og mindre lyst til at jeg bider mine negle ".

Jeg ønsker at stoppe med at bide mine negle

Jeg skjuler altid mine hænder - finger, så godt som jeg kan.

Neglebidning eller neglebider kan tit afhjælpes med hypnose. Hypnose kan være en måde at få såvel voksne som børn til at holde op med at bide negle på.Neglebidning er en dårlig vane, som berører mange menneskers selvfølelse og hyppigt bringer skamfuldhed og irritation over manglende selvkontrol frem.

 

“jeg bider negle og har gjort det I mange år, jeg skjuler altid mine finger, så godt som jeg kan. Men skammer mig over ikke at kunne lade være”, er en typisk udtalelse fra en person, der har bidt negle i mange år.

Der er mange mennesker der bider negle

Det er også muligt for dig at købe ringe, eller at bruge almindelig neglelak.

Der er mange mennesker, der bider negle. Eller river deres negle, og på den måde er trætte af og ulykkelige over, at de altid skjuler deres hænder og derfor ikke føler sig fri, når de i forskellige situationer viser deres hænder.

  • Neglebidning er en dårlig vane, som der absolut er noget at gøre ved. Og mange har netop en stor opmærksomhed på at bruge ”god negl”, som er en slags lak, der smager aldeles forfærdeligt, hvis de da ikke også benytter sig af kunstige negle.
    Alt dette arbejde er slet ikke nødvendigt. Det er også muligt for dig at blive neglebidertrangen kvit, så du kan bevæge dig rundt i verden, købe ringe, bruge almindelig neglelak og ganske enkelt være stolt af, at også du har smukke hænder og negle.

Det er let at holde op neglebidning

Men nogle gange er man jo i en situation, hvor man lige skal have lidt hjælp.

Det er let at holde op med at bide negle. Men nogle gange er man jo i en situation, hvor man lige skal have lidt hjælp til at stoppe med sin neglebidning. Og her er hypnose absolut anbefalelsesværdigt.
Fordi hypnose nænsomt og effektivt går ind og enten mindsker eller stopper trangen til at bide negle og ligeledes vækker de ressourcer som motivation, viljestyrke, stolthed og bl.a. selvanerkendelse, som er en god forudsætning for, at der i psyken er en bæredygtig flade, der gør, at neglebidning virker absolut uinteressant og ligegyldigt.

 

Ligesom mennesker bruger hypnose, når de ønsker at holde op med at ryge, kan hypnose altså lige så let anvendes, når man ønsker at stoppe med at bide negle, én gang for alle.

 

Så hvis du også kan danne dig indre billeder af, hvordan du vil have det fuldstændigt anderledes med dig selv, dine hænder og negle, når du i en tid slet ikke har haft bidt negle, og kan mærke, hvor meget glæder og energi og selvanerkendelse, der her vil genereres, ja så er det bare om at få besluttet sig og få kontaktet en person i dit nærområde, der kan hjælpe dig med at blive din neglebidning kvit.

  • Hvorfor vente?
    • Alle har ret til at kunne vise deres hænder og negle frem.

Hvad behandles:

Hypnose i Danmark

James Braid

James Braid - 1795-1860 grundlagde anvendelsen af ordet "hypnose", som betyder "søvn" på græsk.