Har du lyst til at hjælpe andre eller finde ud af, hvordan du selv fungerer? Vil du være en del af et fællesskab? Vil du vide mere om, hvordan underbevidstheden styrer helt op mod 90% af det, vi foretager os? Så er en uddannelse til hypnoterapeut måske noget for dig.

Uddannelse - kurser

På webloggen er der løbende nye opdateringer i kategorien Hypnoseuddannelse - hypnose kurser, her kan du læse de sidste nyheder mht. og uddannelse - kurser. God læse lyst.

En god ide

Når du får en rigtig god ide, kommer den ikke bare ud af det blå.

Den dukker bare op i din bevidsthed efter at være behandlet i underbevidst-heden.

Hypnoseuddannelse

Vi følger de internationale og de danske NGH forskrifter for kurser, hypnoseuddannelser.

Den der følger vores hypnoseuddannelse certificeres efter NGH`s regler.

Danske hypnoseuddannelse med dansk instruktør, der er certificeret i henhold til NGH.

Hypnoseuddannelse og kurser

Certificeret NGH Hypnoseuddannelse - hypnose kurser dansk med instruktør

Certificeret NGH HypnoseuddannelseEn hypnoseuddannelse kan bruges til mange ting - til at hjælpe andre eller dig selv eller måske som underholdning.

 

Du mangler et ekstra værktøj i dit daglige arbejde - eller du har valgt at prøve noget nyt. Eller du ønsker måske som en form for selvudvikling at finde ud af, hvorfor du reagerer på forskellige måder i bestemte situationer.

 

Du arbejder måske allerede med mennesker, men vil gerne arbejde med årsager til adfærd i stedet for at behandle symptomer, eller du ønsker en større indsigt i, hvorfor dine omgivelser, uanset om det er kunder, klienter eller nære bekendtskaber gør, som de gør.

  • Du kan også være blandt dem, der drømmer om at åbne egen hypnoseklinik.

Under uddannelsen til hypnotisør/hypnoterapeut hos Hypnoenergi får du de værktøjer, du skal bruge for at kunne forstå og hjælpe dig selv og andre.

NGH "National Guild of Hypnotists" USA og Danmark

En god ide, den kommer ikke bare ud af det blå

Question markHypnose bruges rigtig mange steder i verden som værktøj til ændring af uønsket adfærd. Faktisk er vi alene i NGH (National Guild of Hypnotists) 10.000 medlemmer på verdensplan, som alle har et fælles mål, nemlig at udbrede kendskabet til hypnose.

 

Flere steder i udlandet er hypnose og hypnoterapi anerkendt som behandlingsform for rigtig mange lidelser, og det er ikke usædvanligt at en læge henviser en patient til behandling hos en hypnoterapeut.

Så langt er vi endnu ikke nået herhjemme, men med tiden får mange flere forhåbentlig øjnene op for underbevidsthedens stærke kræfter.

 

Og det er lige præcis underbevidstheden, du lærer at arbejde med nåt du tager en hypnoseuddannelse.

Du lærer at sætte folk i trance

at skelne mellem trancetilstande og dybder i hypnosen

Question markI trancetilstanden er man meget modtagelig over for suggestioner og er i de fleste tilfælde meget afslappet, selvom det ikke er en forudsætning for hypnose at være afslappet. Det er ikke det samme som søvn, selvom ordet "Hypnose" faktisk betyder søvn. Vi taler også om at "vække" folk, men det er alt sammen bare talemåder.

 

Du lærer på vores hypnoseuddannelse at sætte folk i trance, at skelne mellem trancetilstande og dybder i hypnosen, så du kan behandle i den tilstand, der er mest optimal, når det gælder det at opnå ændringer.

Dette trænes naturligvis under uddannelsen, så du kan det, når du er på din egen hjemmebane.

Det at bringe andre i hypnose er teknik og viljen til at ville det fra klientens side. Vi er alle udstyret med en kritisk sans, som i visse tilfælde gør det mindre nemt for os at opnå vores mål.
Under uddannelsen gennemgås metoder til at omgås den kritiske sans, vores bevidsthed, som fortæller os, hvad vi kan og ikke kan.

Anvendt i mange år

og en del af et fællesskab, som har hypnose som livsstil

Question markHypnose har været anvendt i mange år. Og vi nævner også kort nogle af de mest kendte foregangsmænd i historien.

 

Vi gennemgår naturligvis også emner som:

eksamensangst, fobi - fobier, rygestop, søvnproblemer, vægttab og aldersregression og meget meget andet på vores hypnoseuddannelse.

 

Hvis en hypnoseuddannelse har din interesse, og du ønsker yderligere oplysninger, kan du klikke ind på:

Datoer for certificeret NGH hypnoseuddannelse
Hvor Hvornår Klokkeslæt* Tilmelding
Bemærk *Nogle dage kan det blive lidt senere. ** Aftenhold over et halvt år.
Sjælland 27. januar- 2. februar + 2 dage 09:00-17:00 Tlf. 86 21 08 13 (Fortsat få ledige pladser) .
Fyn 9.-15. februar 2009 + 2 dage (8-9 marts) 09:00-17:00 Tlf. 86 21 08 13 (Ledige pladser)
Århus 2009 - Nye dator for kursus kommer snart 09:00-17:00 Tlf. 86 21 08 13 (Ring for information)
Sjælland 29. marts - 4. april + 2 dage 09:00-17:00 Tlf. 86 21 08 13 (Ring for information).

Foredrag - underholdning

Handler om samarbejde

Hypnose er et samarbejde mellem hypnotisør og klient.

 

Et samarbejde, der skal få vores bevidsthed til at tage en pause, mens under-bevidstheden overtager kontrollen. Bevidstheden er den del af os, der fortæller os, hvad vi ikke kan.

Hypnose - Selvhypnose

Giv dig selv en hypnoseuddannelse for livet.

På kurset Selvhypnose lærer du, hvordan du kommer i kontakt med de del af dit sind, som rummer alle erindringer, og som muligvis kan forklare dig, hvorfor du reagerer, som du gør. Gør dig fri af gamle erindringer, og lad dine drømme blive til virkelighed.