Nedenfor finder du en samlet oversigt over hypnotisører, der praktiserer og udøver hypnose i Danmark. Listen med hypnotisører er inddelt efter post nummer, så du nemt og hurtigt får et samlet overblik over hypnotisører i Danmark, der arbejder med hypnose.

Lidt om os

www.hypnose-hypnosis.dk
tilbyder som det primære behandlinger med hypnose samt kurser og uddannelser til hypnotisør. HH er desuden en informationskilde i forhold til hypnose og behandling. .
Læs mere under Profilen

Klinikker for hypnose på Sjælland

Hypnose - Hypnotisør på Sjælland

1264 - København K.

Apunkt.dk garanterer dig, at vi gør vores bedste for at hjælpe dig af med dine problemer og sygdoms-ubalancer. Til hver eneste patient laver vi hos Apunkt.dk en individuel behandlingsplan, der tager udgangspunkt i dig, din sygdom eller ubalance. Vi gør vort bedste for at levere en kompetent og professionel behandling.

 

Klinikker for hypnose på Fyn

Hypnose - Hypnotisør på Fyn

5600 - Faaborg | Janne Binggeli

Under hypnosen går man ind og taler til folks underbevidsthed, hvor man i samarbejde, kan ændre på den adfærd, som ikke er til gavn for klienten.

 

Klinikker for hypnose i Jylland

Hypnose - Hypnotisør i Jylland

6000 - Kolding | Christel sonne Rasmussen

Når jeg som hypnotisør arbejder med hypnosei i min praksis, er det et væsentligt plus for dig at vide, at jeg arbejder terapeutisk med hypnoseterapi.

 

6000 - Kolding | Mette Fogh og Cecilie Buhl

Vi giver os god tid til - sammen med dig - at finde ud af, hvad du behøver hjælp til. Vi behandler én problemstilling ad gangen. Når du har afsluttet første session, beslutter vi i fællesskab, om du skal komme igen.

 

 

6330 - Padborg, Sønderjylland | Maibritt Braukmann

En behandling men hypnose indledes altid med en samtale, hvor vi finder ud af, hvad det er, der "trykker dig". Man kan vel sige, at vi opretter en kontrakt om, hvad behandlingen skal gå ud på.
Du skal forberede dig på, at en behandling tager mellem 1 og 2 timer.

 

8000 - Århus v./Risskov

Den første behandling varer sædvanligvis lidt længere end de efterfølgende (ca. 2 timer). Selve behandlingen går ud på først at afklare, hvad du ønsker, vi skal beskæftige os med.
Under hypnose kan man erstatte en tillært adfærd med noget andet. Det kan være ligegyldighed, afslappethed eller glæde..

 

 

Hypnose i Danmark

Sindet og hypnose

Det ubevidste sind og hypnose. Man kan sammen ligne det ubevidste sind med en viis gammel person, fyldt med energi og indsigt.