På www.hypnose-hypnosis.dk finder du informationer om hypnose samt oplysninger om behandlingsformer med hypnose indenfor f.eks. angst, fobier, rygestop og vægttab m.v.. I menuen til højre "Hypnose i Danmark" kan du finde en regional hypnotisør på enten Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Privacy - Policies

Fortrolighedserklæring Hovedsitet www.hypnose-hypnosis.dk respekterer tavshedspligten og særligt beskyttelse af brugernes private rettigheder. Læs mere under Privacy - Policies

Om www.hypnoenergi.dk - www.hypnose-hypnosis.dk?

www.hypnose-hypnosis.dk er en service hjemmeside til www.hypnoenergi.dk

Hypnotisør og uddannelsesleder Käte BildsøeHele ideen med af lave service hjemmesiden www.hypnose-hypnosis.dk er udsprunget af mange forskellige årsager.

 

Som uddannelsessted og leder bliver jeg ofte spurgt "Du må da kende en god hypnotisør i Sønderjylland, som kan hjælpe med..." eller "kender du en i København, der kan fjerne en edderkop fobi?"

 

Ligeledes har mange af dem, som jeg har uddannet, ofte spurgt "Kender du nogen, der er gode til at lave hjemmesider"?
Da jeg efterhånden flere gange i løbet af en uge, ja næsten dagligt bliver stillet disse spørgsmål, har jeg derfor tænkt: "hvorfor ikke lave en hjemmeside , der imødekommer de behov, som der gives udtryk for".

 

Derfor er Hypnose-Hypnosis opstået. På HH kan man læse om behandlingsformer inden for hypnose, og hver enkel hypnotisør har sin egen hjemmesideblog, hvor der er personlige informationer om, hvad vedkommende kan tilbyde.

 

Helt overordnet set skal www.hypnose-hypnosis.dk samtidig også tjene som en garanti for at de hypnotisører, der kan findes på listen, også er personer, der udøver et godt stykke håndværk inden for hypnose og hypnoterapi.

Behandlerlisten

De enkelte hypnotisørers hjemmesider.

Question markHynotisørerne du finder på behandlerlisten Hypnose i Danmark, har på subdomæner under www.hypnose-hypnosis.dk deres egne hjemmesider, hvor de frit og personligt kan skrive, hvad de tilbyder inden for hypnoterapi.

 

Som god skik og som en selvfølge forventer HH, at etiske regler og normer behandlingsmæssigt følges, ligesom HH også forventer at dansk lovgivning overholdes mht. ikke at krænke ophavsret ved at publicere andre hjemmesiders materiale under sit eget subdomæne på www.hypnose-hypnosis.dk

 

Hypnose i Danmark

Kate Bildsøe

  • Certificeret hypnotisør og hypnoterapeut og medlem af NGH (National Guild of Hypnotists) - 2004
  • Board Certified Hypnotist (London 2005)
  • Certified Instructor - National Guild of Hypnotists (London 2005).