Rygning sender i dag et helt andet signal end for bare 40-50 år siden. Dengang var man i mange sammenhænge smart og "in", hvis man røg.
Rundt omkring på husmurene sås store reklamer for cigaretmærker, og i bladene optog cigaretmærkerne meget af annoncepladsen.

Rygeafvænning

Hypnose er meget anvendt til rygeafvænning

Hvis du har et ønske om at stoppe med at ryge, og hvis du er træt af, at cigaretterne styrer dit liv, kan du få hjælp til rygeafvænning ved hjælp af hypnose.

Hypnose har gennem mange år været anvendt til rygestop.

I dag bruges hypnose også til afvænning af nikotintyggegummi og plastre.

Rygestop - RygeafvænningI dag har piben fået en helt anden lyd. Her i Danmark er mange offentlige arbejdspladser røgfri - ja nogle steder er det rent faktisk fyringsgrund, hvis man ryger.

Mange restauranter er blevet røgfri, og der findes vel efterhånden heller ikke et fly, man må ryge på.

 

Det har fået rigtig mange mennesker til at beslutte sig for, at nu er tiden kommet for en behandling mod rygning.
Mange arbejdspladser benytter sig også af, at de kan få tilskud rygeafvænning, hvis de tilbyder deres medarbejdere et rygestop.

Vi har mange overbevisninger om rygning.

Det får os til at slappe af, det er hyggeligt, det "klarer" hjernen, det får "maden til at falde på plads" blandt mange andre.

  • Intet kunne være mere forkert.

Faktisk nedsætter rygning blodgennemstrømningen i dine lunger og dermed ilttilførslen til hele kroppen. Efter en cigaret, er iltforsyningen nedsat i 6 timer. Desuden har man en øget risiko for forkalkninger og blodpropper.
Man lugter ud af munden, ens tøj lugter, og ens hjem lugter.

  • Men der er hjælp at hente.

Hypnose er yderst effektivt til at hjælpe dig med at blive røgfri.

Det er ingen mirakelkur. Du skal være indstillet på at blive røgfri,...

og du skal gøre det af de rigtige grunde. Ikke fordi din kone eller din kæreste vil ha' at du gør det, men fordi du har et ønske om en gang for alle at kvitte smøgerne.

 

Du gør det, fordi du har besluttet, at du ikke længere lader smøgerne styre dit liv - fordi du ønsker at tage kontrollen tilbage.

 

Der kan være mange grunde til, at du engang startede med at ryge. I hypnose finder vi ud af, hvorfor du tog din første smøg. I de allerfleste tilfælde kunne du faktisk ikke li' det - og den følelse mærker du igen.

 

Det tager faktisk kun 2 døgn, før den fysiske afhængig er ude af din krop, så der er ingen grund til at gå rundt og være rastløs eller irriteret på dine omgivelser.

.

Hypnose hjælper dig til rygestop - med rygeafvænning.

Hypnose hjælper dig til ikke hele tiden at tænke på rygningen.

Der er heller ingen grund til at være panisk angst for at tage på i vægt. Vægtøgningen er oftest ikke mere end 1 1/2 kg, som du hurtigt kan løbe af dig igen, når din kondi bliver bedre, fordi du har droppet tobakken.

 

Og i hypnose fortæller du din krop, at du ikke erstatter rygningen med umådeholden indtagelse af slik eller andre uhensigtsmæssigheder.

  • Så hvad venter du på? Bestil din tid til et rygestop allerede i dag.

Hvad behandles:

Hypnose i Danmark

James Braid

James Braid - 1795-1860 grundlagde anvendelsen af ordet "hypnose", som betyder "søvn" på græsk.