Der findes altid en årsag til, at man spiser mere, end man har brug for. Det er derfor, at så mange slankekure ikke hjælper. Det er nemlig ofte sådan, at når man stopper med at følge kuren, så tager man alle de tabte kilo på igen.

Om sindets funktioner

Det bevidste sind ville bryde sammen under arbejds-presset, hvis det skulle rumme alle de informationer, som vi er i besiddelse af.

 

Derfor flyttes der hele tiden informationer mellem underbevidstheden og bevidstheden.

Selvhypnose

Vidste du, at tilstanden, lige inden du sover, er velegnet til at stille sig selv gode forslag?

 

Fortæl dig selv følgende hver aften - lige inden du sover: "For hver dag har jeg det bedre og bedre ".

Sundt og vedvarende vægttab

Ønsker du motivation til livsstilsændringer så prøv hypnose til vægttab.

Jordbær - Frugt er generelt  fortrindeligt til kostomlægningI dag kan vi via operationer få ændret på mavesækkens størrelse, så den ikke kan indeholde så meget. Vi kan få lavet fedtsugninger og mange andre ting for at kunne leve op til nutidens idealbillede. Og uanset hvor du kigger hen i dag, så er der kure til vægttab - det være sig i ugeblade, fjernsyn, på plakater og alle mulige andre steder, hvor det er nemt at appelere til folks dårlige samvittighed.

 

Efter at have prøvet en mængde forskellige diæter til vægttab er der måske ikke noget at sige til, at folk går helt anderledes til værks og måske lader sig operere.
Desværre følger den følelsesmæssige årsag til en vægtforøgelse ikke med ved denne behandlingsform.

BMI målinger viser...

der en tendens der viser forøget stigning af overvægtige børn.

Vi har i Danmark et stadigt stigende antal mennesker, der ud fra BMI-målinger kan kategoriseres som overvægtige.
Set ud fra et sundhedsmæssigt synspunkt er dette naturligvis ikke godt. Med overvægt følger der en del sygdomme, diabetes, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol, ledsmerter og meget andet.

 

Vi skal naturligvis ikke udelukke, at overvægt kan skyldes sygdom, men den måde vi lever på i dag - sammenlignet med for bare 25 år siden - er også medvirkende til, at flere og flere bliver overvægtige og derfor har brug for et vægttab. Desværre er der også en stigning i overvægtige børn.

.

VÆGTTAB NU! - Bryd cirklen og...

lær at finde ud af, hvilke følelser der betyder hvad.

Hele vores samfundsstruktur har ændret sig, hvilket på rigtig mange områder er dejligt, men i takt med, at flere har fået råd til bil, fysisk anstrengende arbejde ikke er så udbredt, og børn hellere ser fjernsyn eller spiller på computer end er ude og lege, har vi fået et overvægtsproblem.

 

Vi har mere og mere travlt, og det går ud over den måde, vi bearbejder vores følelser. Faktisk har vi ofte ikke tid til det der med følelser, og når nu det hjælper at tage et stykke chokolade eller en portion is, så går det jo nok alligevel......

 

Måske er du ikke engang bevidst om, at det er det, der sker. Det sker fuldstændigt automatisk. Underbevidstheden har nemlig lært, at når du oplever en bestemt følelse - det kan være angst, afvisthed, vrede, kedsomhed eller noget helt andet - så hjælper det at spise. Og så kan man kigge i vejviseren efter det ønskede vægttab - for underbevidstheden og dermed følelserne vinder næsten altid over fornuften - den fornuft, der fortæller dig, at et vægttab på alle måder ville være hensigtsmæssigt for dig.

 

  • Med det at være overvægtig følger der tit et dårligt selvværd.
    • Man skælder ud på sig selv, fordi man ikke har større disciplin. Hvorfor kan man dog ikke opnå det vægttab, som er så vigtigt for ens velbefindende
  • VÆGTTAB NU! - Bryd cirklen. Lær at finde ud af, hvilke følelser der betyder hvad, og hvornår du reelt er fysisk sulten.

Hypnose kan hjælpe dig til at få kontrol over dit vægttab

Hypnose kan hjælpe dig til at opnå det ønskede vægttab - et blivende vægttab.

I hypnosebehandlingen arbejder vi på at finde ud af, hvad der er skyld i, at dit vægttab ikke bare bliver en permanent tilstand.
Det er dog vigtigt, at du er indstillet på at ændre livsstil. Du skal have færre kalorier, end du forbrænder, for at tabe dig.

  • Vidste du, at bare 50 kalorier (en kiks) for meget pr. dag medfører en vægtstigning på 2 1/2 kilo om året?

Hvad behandles:

Hypnose i Danmark

James Braid

James Braid - 1795-1860 grundlagde anvendelsen af ordet "hypnose", som betyder "søvn" på græsk.