Fortrolighedserklæring. Hovedsitet www.hypnose-hypnosis.dk respekterer tavshedspligten og særligt beskyttelse af brugernes private rettigheder. Det indebærer blandt andet følgende:

Bliv røgfri

I dag har piben fået en helt anden lyd.

Her i Danmark er mange offentlige arbejdspladser røgfri - ja nogle steder er det rent faktisk fyringsgrund, hvis man ryger. Læs mere om
Rygestop - rygeafvænning

Webloggen

På webloggen hypnose-hypnosis.dk/blog/ finder du de sidste nye opdateringer inden for kurser undervisning og behandling.

Bloggen afspejler desuden de enkelte hypnotisørers sidste opdateringer inden for behandlerområdet, god læse lyst.

Privacy - Policies

Fortrolighedserklæring

  • Personlige oplysninger er fortrolige. Personlige data, herunder e-mail adresser, vil ikke blive udleveret til trediepart.
  • Information fra trediepart vil ikke blive sendt til brugeren af www.hypnose-hypnosis.dk
  • På www.hypnose-hypnosis.dk måles der ikke aktiviteter via cookies.
  • www.hypnose-hypnosis.dk bruger ikke cookies eller andent til at følge eller registrere oplysninger om brugers adfærd eller aktivitet udenfor www.hypnose-hypnosis.dk

Hypnotisørernes hjemmesider.

De enkel hypnotisørs hjemmeside førlger ovenstående fortrolighedserklæring

De enkelte hypnotisøres hjemmesider der ligger på subdomæner.

Hypnose-Hypnosis er ikke juridisk ansvarlig for, hvordan hver enkel hypnotisør praktiserer i sin klinik, og eventuelle uoverensstemmelser skal afklares imellem den praktiserende hypnotisør og klienten. Vi modtager dog gerne klager, hvis etiske regler og normer for behandling ikke bliver fulgt, idet vi så vil tage med i vores overvejelser, om vedkommende fortsat kan være på vores behandleroversigten.
Finder der krænkelse af ophavsrettigheder sted, skal der rettes henvendelse direkte til behandleren for det pågældende subdomæne under der ligger under www.hypnose-hypnosis.dk, da www.hypnose-hypnosis.dk juridisk ikke kan stilles til ansvar for, hvad en behandler måtte skrive på sin hjemmeside. HH beder dog om at blive underrettet, idet vi meget gerne ønsker at samarbejde og yde opbakning, hvis andres ophavsrettigheder krænkes.

Hypnose i Danmark

Hvad er stress?

Stress er en reaktion på truende situationer. Du kan vælge at kæmpe, eller du kan vælge at flygte.